De (On)begrensde Kinderen – Ochtend en middag

 5,50

Maandag 27 november

Reguliere prijs: €5,50
Prijs voor scholen: €1,40 euro per leerling (begeleiders mogen gratis)

Tijden:

  • 09:45u (voor scholen en publiek)
  • 12:45u (voor scholen en publiek)

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

‘De (On)begrensde Kinderen’: Een inspirerende ontdekkingsreis naar vrijheid

Dit najaar onthult Het Gelders Productiehuis een onvergetelijk project genaamd ‘De (On)begrensde Kinderen’. In samenwerking met nieuwkomers (gevluchte kinderen), Nederlandse jeugd en getalenteerde professionals komen verhalen en ervaringen samen in een unieke voorstelling. Kinderen krijgen de kans om hun talenten te laten schitteren op het podium en om gezamenlijk de betekenis van ‘vrijheid’ te verkennen, waarbij ieders perspectief wordt gehoord en gevierd. Dit project heeft als doel om mensen te inspireren om na te denken over het begrip ‘vrijheid’ en om openhartig te spreken over wat ‘vrijheid’ voor ieder van hen betekent.

De voorstellingen in de middag zijn speciaal gereserveerd voor scholen en maken deel uit van een educatief programma om leerlingen te betrekken bij belangrijke maatschappelijke thema’s. De avondvoorstelling is toegankelijk voor zowel het brede publiek als genodigden en vindt plaats om 18:00 uur. Deze boeiende voorstelling is geschikt voor bezoekers vanaf 10 jaar en biedt een inspirerende ervaring voor zowel jongeren als volwassenen.”

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op deze inspirerende avondvoorstelling en samen met u te ontdekken wat vrijheid werkelijk inhoudt. Voor persinformatie en interviewverzoeken, neem contact op met:
Ilse Voerman
Projectleider De (On)begrensde Kinderen
06-13090142

Over Het Gelders Productiehuis
Het Gelders Productiehuis is een toonaangevend cultureel platform dat zich inzet voor de ontwikkeling en presentatie van artistieke projecten in Gelderland en daarbuiten. Samen werken ze aan het empoweren van kinderen en het vieren van diversiteit door kunst en cultuur.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland en het V-fonds. 

 

Extra informatie

Welke voorstelling

09:45 uur, 12:45 uur