Festival Zoet Workshop: Ontdek de wereld van Bubble Tea!

 24,50

Deze workshop zal op alle dagen plaatsvinden bij Festival Zoet. Om mee te kunnen doen aan workshops heeft u tevens een toegangskaartje voor het festival nodig.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Ben jij klaar om een ware smaakexplosie te ervaren? Duik dan met Van Bruggen Thee mee in de kleurrijke en verrassende wereld van Bubble Tea tijdens één van hun workshops tijdens het Festival der Zoete verleidingen.

Bubble Tea is een super populair drankje dat is overgewaaid vanuit Azië. Bubble Tea is een combinatie van (ijs)thee, siroop en ‘parels’. Deze parels kunnen tapioca parels zijn maar steeds vaker vind je popping boba in Bubble Tea! Popping boba zijn parels met een vulling van fruitsiroop. De zachte parels ‘poppen’ open wanneer je erop bijt.

De combinatie van ingrediënten en texturen maakt Bubble tea een heel bijzonder drankje, een echte zoete, zomerse verrassing. Bubble Tea is een populair ‘to-go’ drankje maar nadat je deze workshop hebt gevolgd kun je thuis ook heerlijke Bubble Tea maken, helemaal naar jouw smaak! Tijdens de workshop ga je volop experimenteren en proeven zodat je precies weet hoe jouw perfecte Bubble tea eruit ziet.
Popping boba kun je naast het gebruik in Bubble tea op veel meer leuke manieren gebruiken in de keuken, dus ook daar ga je van proeven!
Na afloop van de workshop ontvang je een goed gevulde goodiebag om thuis lekker aan de slag te gaan en verder te experimenteren.
Ben jij nu wel benieuwd naar de smaken, texturen en mogelijkheden van Bubble Tea en popping boba? Ontdek, proef, leer en geniet van deze workshop!

Duur: 45 min

Tijden: Wisselende tijden, selecteer naar keuze

Dagen: alle dagen

Prijs: € 24,50 inclusief Bubble Tea pakket voor thuis t.w.v. € 9,95