KAIROS – WAKE UP!

 5,00

Zondag 14 mei, 14.00 uur

Uitverkocht

Beschrijving

WAKE UP! is een voorstelling over vijf werknemers, werkzaam in een telefoonbedrijf, die de dromen van anderen kunnen waarmaken. Dromen zoals: verhuizen naar het buitenland, beroemd worden, rijk worden of gewoon gelukkig zijn. Op een zoveelste saaie kantoor dag waarin het personeel gek wordt van de dagelijkse sleur, komen ze met een plan: ze besluiten hun eigen dromen waar te maken!
Een van hen heeft de droom om te verhuizen naar Engeland, de ander om op Safari te gaan. Daarnaast is er iemand die een influencer wilt worden, iemand die een diploma wilt halen en de laatste wilt graag een gastouder worden.
Maar naast deze mooie dromen bestaan er ook nachtmerries en angsten. Deze angsten en dromen delen zij met elkaar en zo ontdekken zij dat ze naast het “moeten” werken elkaar ontmoeten op het werk. Zo hebben zij naast verschillen ook veel overeenkomsten, namelijk: gezien en gehoord willen worden.
De jongeren van Kairos spelen een uitvergroting van henzelf en delen hun eigen unieke dromen en nachtmerries met het publiek. Het is een komische voorstelling met een kwetsbare onderlaag. Het kantoor staat symbool voor de dagelijkse sleur/ automatische piloot waarin wij mensen snel terecht kunnen komen. Deze rijke voorstelling vol met zang, dans en theater, vertelt dat als je het kunt dromen, je het ook kunt waarmaken!

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door: Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Apeldoorn, VSB Fonds, Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn, Janivo Stichting, Prins Bernhard Cultuurfonds, Het Gelders Productiehuis, Joji School of Arts, Fundatie Sobbe.